Servei de menjador 23-24

En poden fer ús tots els alumnes del centre. Hi haurà diversos torns de menjador per als diferents nivells educatius del centre.

Hi haurà mestres i monitors/es amb l’objectiu de fomentar que els alumnes adoptin bons hàbits d’alimentació i de convivència.

menjador01 menjador cov1
 

Els tiquets individuals (esporàdics) de menjador només es vendran a través de l’aplicació d’Alexia a un preu de 9,95€.

Les inscripcions es poden fer fins les 9:30h del dia en que l’alumne/a s’hagi de quedar al menjador. El sistema no acceptarà inscripcions posteriors.

Des de l’app apuntareu el nin/a. El procés no es finalitzarà fins haver efectuat el pagament i per tant no es produirà la inscripció al sistema. Qui faci la compra sempre haurà d’ésser qui estigui donat d’alta com a pagador dels rebuts del centre.

Vos podeu descarregar l’aplicació de la play Store del mòbil. “Alexia família”. Junt amb aquesta comunicació trobareu uns fulls amb les instruccions. L’usuari i contrasenya serà la mateixa que utilitzeu per a la web Alexia amb un codi de centre que és: db5o

Recordeu que si el vostres fills tenen alguna al·lèrgia alimentària, en fer la compra us apareixerà a l’app. En cas de que no apareguin ho haureu de comunicar a secretaria a la major brevetat possible.

Els usuaris que compreu més de 7 tiquets podreu seguir comprant-los a secretaria i els alumnes el dia que quedin a dinar dipositaran el tiquet a la bústia del menjador abans de les 9:30h.

Els alumnes mensuals hauran de remetre una foto o una imatge escanejada del full d'inscripció degudament omplert i signat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o passant per secretaria.

En cas de quedar un dia extra haureu de comprar el tiquet esporàdic a través de l’app de la forma esmentada més amunt.

Per donar-vos de baixa del servei mensual recordeu que heu de descarregar i emplenar el full de baixa del servei i enviar-lo per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El preu de la mensualitat del servei de menjador o pels alumnes que quedin 3, 4 o 5 dies a la setmana és de 9,30€/dia lectiu. Tots els preus inclouen el dinar i el servei dels monitors i monitores.

Els dies que es realitzin sortides culturals organitzades pel centre els alumnes mensuals gaudiran de forma automàtica del servei de pic-nic pel mig dia. Així mateix, els altres alumnes que desitgin disposar d’aquest servei hauran de comprar el tiquet del servei a Secretaria amb tres dies d’antelació.

menjador03 menjar cov2
 

Normes de menjador

El menjador és un lloc de convivència i per això s’ha de respectar la normativa següent:
  • Fer fila i entrar puntualment amb els monitors/es.
  • Tractar respectuosament al personal encarregat del menjador.
  • Aprendre a ingerir tot tipus d’aliments per tal de descobrir nous sabors i aconseguir una alimentació sana i equilibrada.
  • Menjar amb correcció i seguir les normes i observacions dels monitors.
  • Participar en la recollida i mantenir l’ordre de les taules.
  • Tenir un to de veu adequat, parlar amb les persones pròximes i no canviar-se del lloc assignat.
  • No emprar el telèfon mòbil ni cap altre aparell electrònic dins el menjador.
 

La utilització del servei de menjador implica l’acceptació i compliment d’aquestes normes. La no acceptació o el seu incompliment,  podrà comportar sancions que seran imposades pels mestres o monitors de menjador. Aquestes sancions podran arribar a la privació temporal o definitiva de l'ús del servei de menjador.

Menús 
 
Menus 10
Menus 10
Menus 11
Menus 12
Menus 01
Menus 02
Menus 03
Menus 04

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com