ep01   ep02
 
Etapa d'Educació Primària

Benvolguts pares i mares,

Durant aquest curs hem iniciat un nou sistema de treball que millora l’aprenentatge dels nostres alumnes, fruit de la reflexió, la preparació, la il·lusió i l’esforç de tots els membres que conformen la comunitat educativa.

Hem iniciat el camí cap al treball cooperatiu i la realització de projectes, amb la intenció d’apropar el món a les nostres aules i que tot allò que anem treballant tengui una aplicació directa a la vida. Pretenem que els nostres alumnes cerquin, investiguin, rectifiquin i aprenguin a partir dels seus encerts i errors. Aquesta nova estratègia, suposa un canvi metodològic important, i tenir presents algunes premisses tals com que tots podem aprendre de tots, que els aprenentatges vivencials són eterns, que cada un de nosaltres té un caire intel·lectual més desenvolupat, i que la motivació és fonamental en qualsevol aprenentatge.

No pretenem canviar tot el que hem realitzat durant molts d’anys i que tant bons resultats i alegries ens ha donat, per aquest motiu, també continuarem tenint les nostres aules, les nostres matèries, les nostres classes magistrals, perquè pensam que l’equilibri entre la innovació i la tradició és fonamental per al desenvolupament integral dels nostres alumnes.

Tot aquest procés, no és possible sense la vostra implicació, com ja hem dit abans, volem que el món entri dins l’escola, però l’escola també haurà d’entrar dins casa vostra, ja sigui cercant imatges, retallant articles… i un llarg seguits d’accions que faran que la projecció de l’aprenentatge no entengui d’àmbits ni d’espais, per tant que tots junts caminem cap a una nova manera d’aprendre que, de ben segur, serà beneficiosa per a tots i totes.

 

Atentament            

L’Equip Educatiu        

 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com