Servei de matinet i permanència

 

El servei de matinet s’ofereix per a tots aquells alumnes que hagin d'arribar abans de l’inici de les classes de l’escola.
 
El servei de matinet s'ofereix diàriament de les 7:30h a les 9h
 
En temps de guarderia hi ha un monitor o monitora que s’encarrega de tenir cura dels infants, de fer activitats lúdiques i també de que arribin d’hora a classe.
Durant aquesta hora i mitja els infants poden jugar a diferents jocs de taula, fer construccions, pintar, llegir, etc. En acabar el servei de matinet els alumnes han d’arraconar tot el material amb el que han estat jugant i anar a fer filera al pati per esperar el seu mestre.
 
A principi de curs els alumnes que es queden a guarderia s’encarreguen, juntament amb la monitora o monitor, de redactar unes normes de convivència que hauran de respectar durant tot el curs. Aquestes estan penjades a la biblioteca per poder recordar-les quan vulguin.
 
El pagament del servei de matinet es fa mitjançant tiquets diaris o mensuals que es poden adquirir a la secretaria del centre.
guarderia1 guarderia2 guarderia4

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]