Servei de matinet i permanència 23-24

 

El servei de matinet s’ofereix per a tots aquells alumnes que hagin d'arribar abans de l’inici de les classes de l’escola.
 
El servei de matinet s'ofereix diàriament de les 7:15h a les 9h
 
En aquesta franja horària hi haurà diversos monitors que s’encarregaran de tenir cura dels infants, realitzant diverses activitats de caire lúdic i procurant que arribin d’hora a classe.
A principi de curs els alumnes de matinet s’encarregaran de redactar, amb l'ajuda dels monitors i monitores, les normes de convivència que hauran de respectar durant tot el curs.
Durant aquesta hora i mitja els infants poden jugar a diferents jocs de taula, fer construccions, pintar, llegir, etc. En acabar el servei de matinet els alumnes hauran d’arraconar tot el material amb el que han estat jugant i anar cap a l'aula on els esperarà el/la mestre/a.
  
Podreu fer ús d'aquest servei mitjançant dues modalitats:
  • per a un ús esporàdic del servei haureu de comprar tiquets solts o blocs de 10 que es venen a la secretaria del centre.
Preus matinet infantil
 Tiquet solt: 4,50€
 Preu bloc de 10 tiquets: 45€
 
Preus matinet EP/ESO
 Tiquet solt: 2,80€
 Preu bloc de 10 tiquets: 28€
 
 
  • per a un ús mensual o continuat haureu de remetre una foto o imatge escanejada del full d'inscripció convenientment omplert i signat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o passar per secretaria. 
Infantil: 49€/mes (domiciliació bancària)
EP/ESO: 32€/mes (domiciliació bancària)
 
  • Per donar de baixa l'alumne del servei mensual heu de descarregar i emplenar el full de baixa i enviar-lo per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
guarderia1 guarderia2 guarderia4