Servei de menjador

En poden fer ús tots els alumnes del centre. Hi haurà diversos torns de menjador per als diferents nivells educatius del centre.

Hi haurà mestres i monitors/es amb l’objectiu de fomentar que els alumnes adoptin bons hàbits d’alimentació i de convivència.

menjador01 menjador cov1
 

Els alumnes que quedin al servei de menjador de forma esporàdica, en arribar al col·legi, dipositaran un tiquet a la bústia del menjador abans de les 10h. En cas contrari l’alumne no podrà quedar a dinar.

Els blocs de 10 tiquets es vendran a la secretaria del centre a raó de 84,00€/bloc. Cal demanar cita prèvia.

Els alumnes mensuals hauran de remetre una foto o una imatge escanejada del full d'inscripció degudament omplert i signat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o demanant cita prèvia i passant per secretaria.

El preu de la mensualitat del servei de menjador és de 8,10€/dia lectiu (domiciliació bancària).

Aquests preus inclouen el dinar i el servei dels monitors i monitores.

 

Els dies que es realitzin sortides culturals organitzades pel centre els alumnes mensuals gaudiran de forma automàtica del servei de pic-nic pel mig dia. Així mateix, els altres alumnes que desitgin disposar d’aquest servei hauran de comprar el tiquet del pic-nic a Secretaria amb tres dies d’antelació demanant cita prèvia.

menjador03 menjar cov2
 

Normes de menjador

El menjador és un lloc de convivència i per això s’ha de respectar la normativa següent:
- Fer fila i entrar puntualment amb els monitors/es
- Tractar de forma respectuosa al personal encarregat del menjador
- Menjar tota la ració servida
- Menjar amb correcció i seguir les normes i observacions dels monitors
- Tenir un to de veu adequat, no canviar-se del lloc assignat i respectar les mesures de seguretat establertes
- No emprar el telèfon mòbil dins el menjador
 

La utilització del servei de menjador implica l’acceptació i compliment d’aquestes normes. La no acceptació o el seu incompliment,  podrà comportar sancions que seran imposades pels mestres o monitors de menjador. Aquestes sancions podran arribar a la privació temporal o definitiva de l'ús del servei de menjador.

Menús 
menu 09
menu 10
menu 11
menu 12
menu 01
menu 02
menu 03
menu 04
menu 05

 

Servei de berenar
 

Els alumnes que vulguin comprar l'entrepà i/o el botellí d'aigua al centre ho podran fer mitjançant la compra dels corresponents blocs de tiquets. Els alumnes dipositaran el tiquet a la bústia de berenars en pujar a l'aula (ESO/BAT/CFGM abans de les 8:15 i EI/EP abans de les 9:15). En cas contrari l’alumne no podrà adquirir el berenar.

Els blocs de 10 tiquets d'entrepà es vendran a la secretaria del centre a raó de 16,00€/bloc i els blocs de 10 tiquets d'aigua a 8,00€/bloc . Cal demanar cita prèvia.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]