Ruta arquitectònica per Palma

 

Els alumnes de 4t A  d’ESO a l’assignatura de Ciències Socials hem fet una sortida a Palma l’objectiu de la qual ha estat conèixer l’arquitectura modernista i historicista de la ciutat de Palma. Hem fet una ruta pels principals edificis d’aquestes corrents artístiques analitzant in situ els trets més significatius.

 

modernisme_16_01    modernisme_16_02

Ens hem organitzat en grups i cada un dels grups ha explicat dos edificis. Prèviament havíem fet fitxes d’anàlisi dels edificis i havíem decidit el recorregut entre tots. La sortida ens ha servit per conèixer un poc més la nostra ciutat i gaudir d’un matí amb els companys i professores, ens han acompanyat Lorena Munita i Maria Antònia Roselló i la nostra tutora i professora de Ciències Socials Marga Rubí.


A primera hora del matí van agafar un autobús des de la plaça de Son Ferriol, i durant tot el matí, fins després de dinar, van dur a terme una visita completa acompanyats dels monitors del recinte. Van visitar tots els aquàriums, dividits segons els diferents climes de la Terra i també, per parelles, van realitzar l’arriscada dissecció... d’un verat!!

L’activitat va ser la mar d’interessant, i tots van tornar a casa força contents i cansats!

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com