Rehabilitació de l'aula de tecnologia

 

Els alumnes de 4t d'ESO que cursen l'assignatura de tecnologia, han rehabilitat l'aula-taller de tecnologia. La seva tasca de rehabilitació ha resultat molt satisfactòria.

 

Han pintat tota l'aula i el quartet magatzem, han construït una nova taula pel professor, noves prestatgeries, un bagul per emmagatzemar materials, un penja-robes, han posat taulers per protegir les taules de feina i han reformat el banc de feina.

 

taller04

 

Gairebé tot el treball ha estat realitzat amb materials reciclats (palets, fustes i altres materials) i s'ha proveït el taller de noves eines.

 

La professora Susana Mendieta vol donar l'enhorabona als seus alumnes, per la seva implicació en el projecte i vol agrair a tots els professors i alumnes d'altres nivells la seva col·laboració, així com a la resta de membres de la comunitat educativa per facilitar-nos la feina.

 

taller02     taller03

 

Aquí teniu una petita mostra en fotografies de la bona feina realitzada. Esperam que vos agradi i que els futurs alumnes puguin gaudir i aprofitar aquest renovat espai del centre.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com