Gran participació al concurs de cuina nadalenca

Per amenitzar el darrer dia de classe abans de les vacances, l’alumnat de Batxillerat del nostre centre ha organitzat un concurs de cuina relacionada amb aquestes dates. Els estudiants han pogut presentar-se de forma individual o per equips i han participat en quatre categories: premi a la millor presentació de plat salat, premi a la millor decoració de dolç, millor tast salat i millor tast dolç.

El jurat, format pels tutors i delegats de cada curs de batxillerat ho ha tingut realment molt difícil. Com que la majoria de participants ha concursat amb postres nadalenques al final s’han donat dos premis a la millor presentació. Aquests són els guanyadors i les seves petites obres d’art.

 

Primer premi en categoria de decoració nadalenca: Amara Gómez, Sandra Monterde, Rosa Nadal, Mª Assumpció gener i Ariadna Bou.

 

cuina_bat_01    cuina_bat_02

 

Segon premi en la categoria de decoració nadalenca: Ana Maria Ichim

cuina_bat_03    cuina_bat_04

 

Premi al millor tast de menjar salat: Juan Carlos Loayza, Sergi Villegas i Dimitar Mitev

cuina_bat_06    cuina_bat_05

 

Premi al millor tast dolç: Margalida Gallent i Victoria González

cuina_bat_07   cuina_bat_08

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com