Dia de cinema

Després dels exàmens finals de la primera avaluació, els alumnes de 1r i 2n de batxiller descansaren assistint, el dimecres 26 de novembre, al cinema, Sala Augusta de Palma. Varen veure “Interstellar”, una de les darreres pel·lícules de ciència ficció estrenades amb millor valoració. Els nostres alumnes gaudiren molt de la pel·lícula, acompanyats dels seus tutors i del cap d’estudis de Batxillerat, na Laia Borel.

 

cinema_bat_1    cinema_bat_2

 

Interstellar”

És una pel·lícula de ciència ficció, escrita, produïda i dirigida pels germans Nolan (Christopher i Jonathan Nolan). Està inspirada en el treball del físic teòric Kip Throne. La banda sonora ha estat composada per uns dels millors compositors de la història Hans Zimmer. Pel que fa als personatges protagonistes hi apareixen actors com Matthew McConaghey i Michael Caine.

 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com