La UIB ens visita

Al llarg del mes de febrer la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha visitat els nostres estudiants de Batxillerat per informar-los de l’oferta educativa que ofereix per a cursar graus a les seves instal·lacions. La xerrada amb els alumnes de 1r de Batxillerat s’ha centrat bàsicament en explicar els distints estudis que es poden cursar segons el tipus de batxillerat triat així com una visita virtual al Campus Universitari per veure els principals edificis, la residencia d’estudiants o les instal·lacions esportives que es posen al seu abast. També s’han començat a familiaritzar amb expressions com “notes de tall” que són les qualificacions que han d’aconseguir com a mínim per poder entrar en els estudis triats.


uib01      uib03

 

A 2n de Batxillerat la xerrada s’ha centrat més en la manera d’accedir a la UIB mitjançant les proves de selectivitat i una vegada acabat el batxillerat. També els han comentat aspectes relacionats amb la inscripció per aquestes proves i els han facilitat alguns consells molt pràctics per controlar els nervis, el pitjor enemics dels estudiants que ja han superat el batxillerat.

Aquesta informació sobre la UIB s’anirà ampliant al llarg del curs amb la programació d’una visita al campus universitari cap el mes d’abril.

 

uib1    uib02

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]