Experiments al laboratori

 

A principis de febrer els alumnes de Biologia de segon de batxiller realitzàrem una pràctica al laboratori que consistia en dissoldre un reactiu (permanganat potàssic) en aigua. Seguidament, férem una reacció redox (on es produeix l’intercanvi d’electrons entre dos compostos) entre el permanganat potàssic i l’aigua oxigenada.

Finalment, apropàrem paper de filtre encès a la mescla anterior i n’intensificàrem la seva combustió degut al despreniment d’oxigen.


biologia07     biologia06     biologia04

 

Amb l’objectiu de potenciar l’ús del laboratori del centre, l’alumnat de 3r i de 4t de l’assignatura de Biologia també ha pogut gaudir d’unes hores de pràctiques on s’ha realitzat el mateix experiment. Segur que en faran alguns més i vos anirem informant en aquesta mateixa pàgina.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]