Escola Universitària de Turisme

L’alumnat de Batxillerat del Col·legi Sant Antoni Abat va rebre la visita de l’Escola Universitària de Turisme Felipe Moreno que va oferir una xerrada al saló d’actes del centre per informar-nos sobre les característiques de les titulacions que ofereix i resoldre dubtes sobre el món del turisme i de l’oferta complementària que l’envolta. Així varem saber que Espanya ocupa el segon lloc a nivell mundial tant en recepció de turistes com en els ingressos derivats d’aquesta activitat. Això explica la forta demanda que existeix a Balears d’aquests tipus d’estudis.

 

etb

 

L’Escola Felipe Moreno adscrita a la universitat, a més d’impartir el grau en Turisme, ofereix també el Primer Cicle en Protocol i Organització d’Esdeveniments, que és una titulació pròpia de la UIB i s’ha dissenyat estructuralment per ser una titulació oficial de Grau.

El clima a les classes és molt familiar perquè els grups són reduïts, fet que permet una formació i un assessorament personalitzats. També ofereixen llocs de treball a l’estranger per fer pràctiques en els estudis que s’hagin triat.

Sergio Nadal

2n B Batxillerat

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]