Als laboratoris de la Universitat

 

Els estudiants de 4t i 1r de Batxillerat de l’assignatura de Biologia han visitat el laboratori de microbiologia que hi ha a la Universitat de les Illes Balears, concretament a l’edifici Mateu Orfila.

El grup, encapçalat per la professora Susana Mendieta, ha estat rebut pel doctor en Microbiologia, Antoni Bennassar que ha comentat la feina d’investigació que es desenvolupa a un laboratori. A part de visitar les instal·lacions, els estudiants han pogut fer una extracció de material genètic a partir d’un musclo i també han pogut veure a través d’un microscopi electrònic unes mostres de teixits animals i minerals, així com les implantacions de titani que es poden fer als ossos.

L’experiència ha estat tot un èxit i serveix d’al·licient  per als nostres joves estudiants per continuar els seus estudis. 

 

lab2    lab1

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]