escolaritzaci 21 22
 
escolaritzacio Fp 20 21
 

EDUCACIÓ INFANTIL

Infantil

A l'Educació Infantil acompanyem els infants de 3 a 5 anyets en el coneixement d'ells mateixos i de l'entorn, a partir de propostes innovadores basades en la globalitat, l'experimentació, el joc i les emocions.

 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

eso3

Un servei educatiu amb la concepció cristiana de la persona, de la vida i del món, capaç de satisfer les demandes i expectatives de la nostra societat, cada cop més oberta i plural.

 

CICLES FORMATIUS

cfgm

Amb més de 30 anys d'experiència en formació professional en la branca de gestió administrativa de l'empresa, la nostra experiència i la vocació docent avalen la nostra feina.

 
 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

primaria4

L'Educació Primària és una de les etapes fonamentals en el desenvolupament de l'infant, per això a la nostra escola li dedicam els esforços necesaris per ajudar-los a créixer...

 

BATXILLERAT

batxillerat3

Una formació general, amb objectius educatius propis i intrínsecs.
Preparació per fer front als reptes de la seva elecció.
Orientació vers estudis posteriors.

 

ACADÈMICA

academica dual

Aquí trobareu tota la informació sobre el Dual Diploma i els seus requisits.
- Presentació en llengua anglesa
- Condicions econòmiques

 
 

PROJECTES

Amb els projectes treballam d'una manera transversal els valors que volem transmetre als nostres alumnes...

Projectes

RECURSOS

Accés al lloc web dels col·legis diocesans de Mallorca

diocesans
 
 Programa per al seguiment acadèmic del vostre fill/a
gestib
 
 

Procés de compra

Codi centre: 07002701

ICONO

Preguntes freqüents

(amb vídeo explicatiu)

 

II Concurs Juvenil de Microrelats

 

Durant la 3a avaluació, els nostres alumnes de 3r d’ESO han participat en el concurs de microrelats, d’entre 600 i 1.000 paraules, organitzat, entre d’altres, per la Biblioteca de Son Ferriol.

 

Dues d’aquestes alumnes han resultat guanyadores en l’entrega de premis que va tenir lloc a la Biblioteca de Son Ferriol el dia 13 de juny.

 

microrelats01    microrelats02

 

En concret, Silvia Brotons, de 3r d’ESO A, que ha guanyat un primer premi, un lector de llibres digitals, amb el relat “Sempre ha de ser fins a la mort”; i Margalida Janer, de 3r d’ESO C, que amb el relat “La Bruma” ha aconseguit un segon premi, consistent en un val per adquirir llibres.

 

Els dos relats guanyadors, els podreu llegir en el tercer número de la revista digital Astronauta, feta pels alumnes d’ESO de Sant Antoni Abat, que es publicarà molt aviat a la web del col·legi.


A primera hora del matí van agafar un autobús des de la plaça de Son Ferriol, i durant tot el matí, fins després de dinar, van dur a terme una visita completa acompanyats dels monitors del recinte. Van visitar tots els aquàriums, dividits segons els diferents climes de la Terra i també, per parelles, van realitzar l’arriscada dissecció... d’un verat!!

L’activitat va ser la mar d’interessant, i tots van tornar a casa força contents i cansats!

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]