escolaritzaci 21 22
 
escolaritzacio Fp 20 21
 

EDUCACIÓ INFANTIL

Infantil

A l'Educació Infantil acompanyem els infants de 3 a 5 anyets en el coneixement d'ells mateixos i de l'entorn, a partir de propostes innovadores basades en la globalitat, l'experimentació, el joc i les emocions.

 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

eso3

Un servei educatiu amb la concepció cristiana de la persona, de la vida i del món, capaç de satisfer les demandes i expectatives de la nostra societat, cada cop més oberta i plural.

 

CICLES FORMATIUS

cfgm

Amb més de 30 anys d'experiència en formació professional en la branca de gestió administrativa de l'empresa, la nostra experiència i la vocació docent avalen la nostra feina.

 
 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

primaria4

L'Educació Primària és una de les etapes fonamentals en el desenvolupament de l'infant, per això a la nostra escola li dedicam els esforços necesaris per ajudar-los a créixer...

 

BATXILLERAT

batxillerat3

Una formació general, amb objectius educatius propis i intrínsecs.
Preparació per fer front als reptes de la seva elecció.
Orientació vers estudis posteriors.

 

ACADÈMICA

academica dual

Aquí trobareu tota la informació sobre el Dual Diploma i els seus requisits.
- Presentació en llengua anglesa
- Condicions econòmiques

 
 

PROJECTES

Amb els projectes treballam d'una manera transversal els valors que volem transmetre als nostres alumnes...

Projectes

RECURSOS

Accés al lloc web dels col·legis diocesans de Mallorca

diocesans
 
 Programa per al seguiment acadèmic del vostre fill/a
gestib
 
 

Procés de compra

Codi centre: 07002701

ICONO

Preguntes freqüents

(amb vídeo explicatiu)

 

Graduació de la 9a promoció de BAT 2014-2016

 

Dimecres 25 de maig, el restaurant Binicomprat va acollir la cerimònia de Graduació de Batxillerat  dels 50 alumnes de la promoció 2014-2016.

 

L’emotiu acte, presidit pel titular Don Antoni Ribot Rosselló, va reunir a famílies, l’alumnat i el personal del Col·legi Sant Antoni Abat que varen poder gaudir de l’acte de graduació dels nostres protagonistes de la mà de les tutores Apol·lònia Munar i Maria Jesús Beltrán.

 

bat16_01

 

Les intervencions de la direcció es varen intercalar amb l’acte d’entrega de diplomes i reconeixement a l’excel·lència acadèmica i a l’esforç personal. A més, vàrem poder sentir les veus dels alumnes, representats per Margalida Bennásar i Carlota Chillarón, que amb paraules de Bécquer, ens varen mostrar que allò que va començar com un grup d’alumnes, ara és un grup d’amics.

 

Es va reconèixer, així, l’esforç i la superació dels joves durant la seva etapa al centre. Ara els tocarà preparar-se per afrontar nous reptes acadèmics o professionals; el que podem garantir, es que se’n van amb la motxilla plena de destreses, valors i amb la nostra estima, i que segur que tindran molt d’èxit en els seus projectes de futur.

 

bat16_02

 

Fa dos anys, aquesta promoció va assolir un rècord al nostre Centre, amb dotze alumnes premiats a l’Excel·lència Acadèmica pels seus resultats a ESO, i ara, torna a demostrar la seva progressió amb els 43 alumnes graduats que es presenten a les proves d’accés a l’Universitat, dels quals set es presentaran als Premis Extraordinaris de Batxillerat de les Illes Balears.

 

Desitgem molt d’èxit a tota la promoció 2014-2016.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]