Projectes de matemàtiques

 

Un grup d’alumnes de 1r d’ESO han presentat als de 6è primària els projectes que han dut a terme aquest curs a l’assignatura de matemàtiques i de mates +1.

 

En primer lloc els hi varen explicar el projecte de noves tecnologies que han realitzat amb la professora Susana Mendieta que ha consistit en dur a terme una recerca, a través del foment de les TIC, per seleccionar pàgines web que treballin les mates des d’un punt de vista més lúdic.

 

projecte01    projecte02

 

En segon lloc explicaren el projecte paquet d’estalvi realitzat a mates+1, amb les professores Lorena Garcies i Magdalena Mesquida, l’objectiu del qual era vincular les matemàtiques a la vida quotidiana. Els alumnes treballaren aspectes que feien referència a l’economia domèstica a través d’un estudi on constataven la veracitat o no dels productes d’estalvi que ens ofereixen les grans superfícies quan hem de fer la compra setmanal.

 

L’experiència ha estat molt profitosa i ens ho hem passat molt bé!!! Aquí teniu un recull de fotografies del moment de la presentació als alumnes de primària.

 
 

A primera hora del matí van agafar un autobús des de la plaça de Son Ferriol, i durant tot el matí, fins després de dinar, van dur a terme una visita completa acompanyats dels monitors del recinte. Van visitar tots els aquàriums, dividits segons els diferents climes de la Terra i també, per parelles, van realitzar l’arriscada dissecció... d’un verat!!

L’activitat va ser la mar d’interessant, i tots van tornar a casa força contents i cansats!

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]