Concurs The Fonix

 

Enguany he pogut participar a la vuitena edició del concurs THE FONIX. A la primera fase vaig haver de fer un examen de gramàtica, compresió lectora i redacció. La vaig passar, i a la segona vaig haver de fer el mateix però afegint una prova oral i vaig quedar finalista. No m'ho podia creure, havien participat moltíssims d'alumnes de totes les Illes Balears.

 

fonix

 

Malgrat no haver guanyat, vaig disfrutar de l'experiència. Vaig conèixer gent nova, veure uns exàmens diferents... El lliurament de premis va ser divertit i hi havia gent important, com el director de Cambridge entre d'altres. A tots els que estiguérem allà ens feren sentir importants i el premi no va estar gens malament!


Andrea Hinarejos


A primera hora del matí van agafar un autobús des de la plaça de Son Ferriol, i durant tot el matí, fins després de dinar, van dur a terme una visita completa acompanyats dels monitors del recinte. Van visitar tots els aquàriums, dividits segons els diferents climes de la Terra i també, per parelles, van realitzar l’arriscada dissecció... d’un verat!!

L’activitat va ser la mar d’interessant, i tots van tornar a casa força contents i cansats!

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]