II Concurs Juvenil de Microrelats

 

Durant la 3a avaluació, els nostres alumnes de 3r d’ESO han participat en el concurs de microrelats, d’entre 600 i 1.000 paraules, organitzat, entre d’altres, per la Biblioteca de Son Ferriol.

 

Dues d’aquestes alumnes han resultat guanyadores en l’entrega de premis que va tenir lloc a la Biblioteca de Son Ferriol el dia 13 de juny.

 

microrelats01    microrelats02

 

En concret, Silvia Brotons, de 3r d’ESO A, que ha guanyat un primer premi, un lector de llibres digitals, amb el relat “Sempre ha de ser fins a la mort”; i Margalida Janer, de 3r d’ESO C, que amb el relat “La Bruma” ha aconseguit un segon premi, consistent en un val per adquirir llibres.

 

Els dos relats guanyadors, els podreu llegir en el tercer número de la revista digital Astronauta, feta pels alumnes d’ESO de Sant Antoni Abat, que es publicarà molt aviat a la web del col·legi.


A primera hora del matí van agafar un autobús des de la plaça de Son Ferriol, i durant tot el matí, fins després de dinar, van dur a terme una visita completa acompanyats dels monitors del recinte. Van visitar tots els aquàriums, dividits segons els diferents climes de la Terra i també, per parelles, van realitzar l’arriscada dissecció... d’un verat!!

L’activitat va ser la mar d’interessant, i tots van tornar a casa força contents i cansats!

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]