ELS PROJECTES A EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Tal com informàrem a principi de curs l’alumnat  i professorat  d’Educació Primària ens hem engrescat  i hem modificat un poc la metodologia per tal d’assolir alguns objectius de les matèries  d’una manera diferent.

Tot seguit vos presemtam una breu resenya dels diversos treball que hem duit a terme a diferents cursos.

 

A primer hem gaudit  coneixent els animals i les seves característiques:  si  són domèstics o salvatges, carnívors o herbívors, si tenen plomes o pèl, quatre o dues potes, si viuen a la mar o són terrestres… quantes coses hem après!!!

 

A segon hem aprés a cuidar del nostre cos i alimentar-nos d’una forma saludable. Menjam fruites i verdures de temporada. Carn, peix i ous, un poc de dolç també ens va bé, això sí amb mesura!! Si menjam com cal tendrem salut i estarem contents!!

 

A tercer i quart hem aconseguit  conèixer prou bé les Illes Balears: el seu relleu, els pobles i la ciutat. Reconeixem edificis importants. També sabem el nom d’alguns balls típics. Menjars tradicionals i costums que hem d’intentar mantenir.

 

A cinquè no només les Illes Balears sinó que també hem aprofundit els nostres sabers coneixent la Península Ibèrica: ubicació dins Europa i el món, faunes, flora, rius i muntanyes importants. Comunitats autònomes i províncies. Habitants i institucions.

 

I per acabar els alumnes de sisè han experimentat com funciona un circuit elèctric: endolls, cables, pols positiu i negatiu, connectors…quin descobriment tan fascinant! També han descobert el món interior de les persones començant per la reproducció fins arribar a entendre  com funciona cada un dels nostres aparells: digestiu, excretor, respiratori i circulatori.

 

Han estat uns mesos intensos, però alhora divertits, hem après a conviure, a escoltar els companys i  a donar la nostra opinió i ser capaços, de mica en mica, a  ésser millors persones, valorant la importància de tenir bons companys de feina. I que tots podem aprendre de tots.

 

Per veure algunes fotografies d’aquests projectes, clicau aquí.

 

projecte

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]