Els alumnes del curs 09-10 finalitzen l'FCT

 
El passat dia 27 de gener, els alumnes de cicles formatius varen celebrar la finalització amb èxit de la seva fase pràctica a les empreses seleccionades. Cada un d’ells ha tingut l’oportunitat de posar en pràctica tot el que van aprendre durant el curs passat i alguns  tenir el primer contacte amb el món laboral. 
Cada any, el període de col·locació és molt intens i aquest any cal agrair als alumnes la col·laboració i la bona resposta que hem obtinguda amb la valoració per part de les empreses, de la seva aportació durant aquets darrers 3 mesos.
I un cop tenim la feina feta també hem de  trobar el moment i les moltes ganes per celebrar el que ha estat una bona promoció.
El claustre de CF de l’Escola Sant Antoni Abat , vos desitja:  Molta sort , èxits i esperam que pugueu gaudir de la professió que vos hem ensenyat, de la mateixa forma que nosaltres ho feim amb la nostra. Aquestes són algunes de les imatges dels moments que vàrem compartir.
 

img_0003      img_0006

3r I 4t VISITAM ELS BETLEMS DE PALMA

La visita de dia 17 de desembre comença a  l’escola, un dia ben fred, però sense ni un núvol, i tot seguit partim cap a la Plaça d’Espanya, per a realitzar la visita de Palma i els seus Betlems.

En primer lloc visitam la Misericòrdia, un edifici fantàstic i molt antic, segons ens varen contar.  Les figures dels Betlems representaven molts de pagesos enfeinats, un a l’hort, altres pasturant les ovelles i com no, altres anant a adorar el Nin. Ah! també els Reis d’Orient per les muntanyes que baixaven cap el pla. Un fantàstic betlem  que ens recordava la nostra illa.

Tot seguit, crec que va ser el que ens va agradar més, anàrem cap a les Rambles i el Born, passant per el Teatre Principal i el Gran Hotel, quins edificis! Hi havia tant d’ambient de Nadal ...

Berenarem a Ses Voltes, allà ens mostrarem la feina que fa una ONG a Sud Amèrica. Tot seguit cap el betlem Napolità del Palau March del segle XVIII i sense perdre temps ja que era molt tard entrarem a La Seu. Ens explicarem moltes coses i visitarem la capella d’en Barceló....

El dia ja no donava per més. Ens quedarem amb les ganes de veure el de l’Ajuntament. El deixam per l’any que ve.

pribetlem1      pribetlem2

Per veure fotografies d’aquest dia, només heu de clicar aquí.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]