Guanyadors del Concurs Euroscola 2016 de Balears

 

Els alumnes de 1r de CFGM del Col·legi Sant Antoni Abat, liderats per les professores Laura Daviu, Joana Bonnin i Magdalena Mesquida, han guanyat el primer premi a la categoria autonòmica de la XXII edició del concurs Euroscola, dedicat als 30 anys de pertinença d’Espanya a la Unió Europea (1986-2016).

 

L’acte tingué lloc a l’oficina Eurodesk de l’edifici del Palma Arena i l'entrega dels premis fou a càrrec de la consellera de Transparència, Cultura i Esports, la Sra. Ruth Mateu. L’acte comptà també amb la presència del director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el director de l’IBJove, Joan Ferrà.


premi_cf_04   premi_cf_03   premi_cf_01

 

Al lliurament de premis hi assistiren els alumnes i els professors de l’IES Madina Mayurqa (primer classificat categoria nacional) i del Col·legi Sant Antoni Abat de Palma (primer classificat categoria autonòmica). Aquests darrers, obsequiats amb una jornada multiaventura a l’alberg de la Victòria i un lector de llibres electrònic.

 

Enhorabona als guanyadors!!!

 

Aquest article també el podeu trobar a "Passa a Mallorca"

 

 

 

 

De tots els temes tractats en la primera fase del projecte, el que ens ha semblat més interessant ha estat el referent a com la UE legisla i mostra la seva preocupació enfront l’educació dels joves en relació a l’adquisició de bons hàbits alimentaris i la regulació de l’etiquetatge dels aliments.  

 

Per a estudiar i difondre la nostra proposta hem pensat en una sèrie d’aspectes relacionats amb el tema que exposem en quatre vídeos al nostre blog. 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]