Visita a la seu de les administracions públiques 2016

 

El passat 21 de març, aprofitant els darrers dies de la segona avaluació, els alumnes de Cicles Formatius vàrem organitzar una sortida formativa a Palma visitant les seus de les principals administracions públiques de l’Estat, de la Comunitat Autònoma i de la administració local.

 

Durant les darreres setmanes hem treballat al mòdul d’Empresa i Administració la composició i organització de les institucions públiques, aquesta visita va donar una perspectiva més real i propera del que seria la seva organització territorial, així com la distribució de competències entre cada una d’elles.

 

palma01      palma02

 

Entre d’altres vàrem veure, el Parlament de les Illes Balears, seu del poder legislatiu a les Illes, l’Ajuntament de Palma, la Delegació del Govern central i la seu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, protagonista els darrers anys per nombrosos judicis, alguns d’ells de caire molt important.

 

Una vegada feta la volta i aprofitant un dia meravellós, ens vàrem aturar a berenar al Parc de la Mar on, entre la mar i la Seu com a testimonis, compartirem una estona de xerrada molt agradable.

 

Aquí teniu un recull de moments del que va ser la nostra experiència.

 

 

 

 

De tots els temes tractats en la primera fase del projecte, el que ens ha semblat més interessant ha estat el referent a com la UE legisla i mostra la seva preocupació enfront l’educació dels joves en relació a l’adquisició de bons hàbits alimentaris i la regulació de l’etiquetatge dels aliments.  

 

Per a estudiar i difondre la nostra proposta hem pensat en una sèrie d’aspectes relacionats amb el tema que exposem en quatre vídeos al nostre blog. 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]