Primera sortida de CFGM de la temporada

 

El que ja comença a ser una tradició...

 

El passat dia 23 d’octubre els alumnes de cicles formatius de primer i segon curs vàrem organitzar la nostra primera sortida de la temporada. La motivació per organitzar aquesta sortida conjunta fou la de potenciar la convivència a primer i compartir experiències amb els alumnes de segon, més veterans i que ja han superat el primer curs d’uns estudis, que pels alumnes de primer, ens resulten totalment nous i desconeguts.


platja01   platja02

 

Vàrem gaudir d’un dia quasi d’estiu amb un sol fantàstic que ens va acompanyar durant tota la passejada que unit a les ganes de passar-ho bé, va fer que fos una jornada molt agradable en la que obtinguérem resposta a moltes preguntes i en la que ens divertírem molt, superant les nostres expectatives inicials.

Aquí teniu algunes fotografies de la nostra sortida.

 

 

 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com