Premis Euroscola 2015

 

Els alumnes de 1r de CFGM del Col·legi Sant Antoni Abat, dirigits per la professora Joana Bonnin, han quedat classificats a la fase autonòmica de la XXI edició del concurs Euroscola, dedicada a l’Any Europeu del Desenvolupament 2015.

 

L’acte tingué lloc a l’oficina Eurodesk de l’edifici del Palma Arena i el lliurament dels premis fou a càrrec de la directora general d'Ordenació, Innovació i Formació Professional, la Sra. Isabel Cerdà.

 

premieuro02   comissio_eu   premieuro01

 

A l’entrega dels premis hi assistiren els alumnes i els professors dels col·legis Nostra Senyora de la Consolació d’Alcúdia (primer centre classificat) i Sant Antoni Abat de Palma (segon centre classificat). Aquests darrers, obsequiats amb una bossa amb material promocional de l’Institut de la Joventut d’Espanya i del programa Erasmus+ Joventut.

 

 

 

 

 

De tots els temes tractats en la primera fase del projecte, el que ens ha semblat més interessant ha estat el referent a com la UE legisla i mostra la seva preocupació enfront l’educació dels joves en relació a l’adquisició de bons hàbits alimentaris i la regulació de l’etiquetatge dels aliments.  

 

Per a estudiar i difondre la nostra proposta hem pensat en una sèrie d’aspectes relacionats amb el tema que exposem en quatre vídeos al nostre blog. 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com