Jornada esportiva al “K” Club de pàdel

 

El dia 23 d’octubre els alumnes de Cicles Formatius varen realitzar una jornada esportiva al club de pàdel K.

La jornada va començar prest amb la trobada dels alumnes a l’escola per agafar el bus de l’EMT que en qüestió de minuts ens va deixar al club.

Ja hi érem! Al club ens esperaven 4 monitors que varen distribuir els alumnes de 4 en 4 per les pistes, que és la forma més habitual de jugar, es a dir per parelles en pistes dobles. També es pot jugar en pistes individuals, un contra un. El pàdel en pista doble constitueix un esport molt competitiu i a la vegada molt social ja que fomenta el treball en equip.

img_7660ok   img_7655ok

Una vegada els monitors explicaren les normes del joc i com jugar, els alumnes ja estaven preparats per jugar i amb moltes ganes de competir. Els mateixos monitors varen organitzar un petit torneig, en el qual tots varen jugar contra tots.

Després de molts sets, pilotes, nervis, emocions i carreres, va arribar la ben merescuda dutxa i el berenar al bar de les instal·lacions. La tornada a l’escola va passar molt aviat, tot eren anècdotes i comentaris de la jornada. El que no va quedar molt clar va ser qui havia jugat millor... Tots volien el títol!! Ara, ja eren experts jugadors de pàdel i de ben segur que tots ells repetiran.

 

 

 

 

 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]