Un dia per Menorca!

 

Després de dues anul·lacions per mal temps, el alumnes de 1r i 2n de Cicles Formatius vàrem partir el passat dia 9 de març cap a Menorca. El dia començava al Port d’Alcúdia on un vaixell ens va dur fins al Port de Ciutadella en 2 horetes.

En arribar ens esperava un autocar amb un guia, que ens va acompanyar tot el dia explicant-nos un munt de curiositats i llegendes sobre els llocs que vàrem visitar. El nostre recorregut ens va portar des de Ciutadella fins a Maó, passant per algunes de les restes Talaiòtiques més famoses de Menorca, com la Naveta des Tudons, el Monestir del Toro, des del que vàrem gaudir d’unes vistes meravelloses de la Badia de Fornells i de la platja de Cavalleria, després aturada obligatòria a una formatgeria a Mercadal, localitat del centre de Menorca i arribada a la capital, Maó, per fer una volta i dinar. El nostre guia ens va fer veure l’Illa com un lloc ple de misteris i encants.

 

menorca01     menorca02

 

Després de dinar ens va tocar fer el camí de tornada, visitant Binibeca, un poble pescador de la costa nord, fundat per la comunitat francesa durant el segle XVIII. En arribar a Ciutadella, vàrem tenir una estona per caminar pels seus estrets carrerons, fer algunes compres i prendre un gelat a Les Voltes, on pareix que el temps s’hagi aturat. Malauradament no s’havia aturat i havíem de tornar cap a Mallorca on finalitzàrem la sortida.

Va ser un dia molt intens, en que gaudírem i aprofitàrem cada moment fins al darrer minut, fins i tot durant la travessa de tornada, quan pareixia que ja no teníem forces per res vàrem organitzar alguns jocs de taula i riguérem una estona: fent centrifugar un frigorífic!

Fins una altra Menorca... ha esta tot un plaer!


menorca04

 

 

 

 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]

Contacte

Sant Joan de la Creu, 58
07198 Son Ferriol - Palma de Mallorca
Tel: (+34) 971 426 001
          (+34) 627 780 600
info@csantantoniabat.com