Un dia a Aqualand!

 

El passat dia 5 de juny el grup d’alumnes de primer de CF, junt amb alguns companys de segons i la nostra tutora vàrem anar a passar una estona al parc aquàtic AQUALAND .

Ens vàrem trobar a la porta del parc, ben equipats per gaudir un dia aquàtic i compartir amb els nostres companys la que era, la nostra darrera sortida abans d’acabar el curs.

 

aqualand_04     aqualand_01

 

Una vegada ja al parc tots en grup, començàrem el circuït d’atraccions. Una vegada més el temps no acompanyava gaire, el que sí teníem era la nostra companyia i les ganes de riure una estona. Podem recordar alguns moments, petites caigudes, banyistes despistats, arribades a l’aigua diríem que no molt elegants, i la gran baixada des d’un dels més alts tobogans del parc protagonitzada per la nostra tutora. Ens va encantar!

 

aqualand_02      aqualand_03

 

Després de passar un poc de fred i amollar un poc d’adrenalina gaudírem d’un berenar molt agradable i una bona xerrada tots junts. Enguany podem afirmar després de totes les sortides, que no importa ni el lloc ni el temps; el més important és gaudir de cada moment i amb bona companyia... i  així  va ser!

 

 

 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]