Pujada al Castell d'Alaró

 

De vegades, les persones volem controlar al detall els nostres plans, però no arribem a entendre que hi ha coses que se’ns escapen de les mans i que segurament allò no sortirà de la manera que esperem per un o altre motiu.

La nostra excursió al Castell d’Alaró, tal vegada, ha estat una d’aquestes ocasions. El pronòstic de temps no era gens bo, això ja ho sabíem, però manteníem l’esperança de que arribaríem sense cap contratemps abans que el temps canviés.


alaro03

 

El cel tornava grisós i les nostres motxilles començaven a ser incòmodes, però com que encara ens quedava un llarg camí, vàrem decidir no aturar i així arribar el més prest possible al Castell.

Començava a ploure, i a mig camí, les nostres energies disminuïen i el camí se’ns feia mes dur, però tot i així, ens recolzarem els uns en els altres encara que alguns no ens coneguéssim, i vàrem aconseguir arribar fins al restaurant que es trobava més a prop del nostre objectiu.

A partir d’aquest punt varen començar els contratemps. Primer, la pluja esdevenia cada moment més intensa, i el camí tornava més pedregós i cansat. Una vegada vàrem arribar al castell, va començar de sobte una venedissa de neu i calabruix que ens venia de cara i que gairebé no ens deixava ni veure, ni avançar, ni caminar. L’últim tram va ser horrorós, pràcticament escalàvem com podíem, amb les mans i la cara congelades, i evitant tots els arbustos, rames i altres objectes silvestres sense pensar-ho massa. La situació no va millorar al refugi, on ens trobàvem sense llum, ni aigua, ni calefacció, només foc  i la nostra companyia.

 

alaro02      alaro01

 

Tot i així, hem sabut transformar aquesta situació al nostre favor i ha estat una experiència inoblidable per a tots, cadascun de nosaltres hem posat de la nostra part, i hem fet de una situació desastrosa, un record que durarà per sempre.

 

 

 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]