Visita al Centre Balears Europa

 

El passat dimecres dia 29 de febrer els alumnes de CFGM acompanyats de la nostra tutora, anàrem al Centre Balears Europa, institució que pertany a la xarxa d’oficines divulgatives que la Unió Europea té repartides per tots els estats membres, i que en el cas d’Espanya, n’hi ha un per cada comunitat autònoma. Un cop allà ens esperava na Catalina Morro, que és la persona encarregada de rebre els visitants, fer les presentacions i donar a conèixer la tasca del Centre.

 

Com que a classe ja havíem estudiat les institucions de la Unió Europea i el seu funcionament, aquesta visita ens ho ha recordat i ens ha ajudat a comprendre d’una forma més pràctica el paper dels estats membres de la Unió, com és el cas d’Espanya, i com això, ens afecta en el dia a dia.

 

balearseuropa1      balearseuropa2

 

Més tard ens explicaren com actua el Centre Balears Europa per portar endavant la seva funció informativa i de divulgació. És una oficina d’atenció al ciutadà que serveix per resoldre dubtes, per presentar una queixa o suggeriment, o bé per demanar informació. El que més ens ha interessat és com podem estudiar a Europa o fer les nostres pràctiques a un altre estat membre.

 

Per acabar la sortida hem anat fins al Parc de la Mar on hem pres un cafè i un poc de sol.

 

Marc Capó, alumne de CFGM

 

 

 

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]