Graduació de la 9a promoció de BAT 2014-2016

 

Dimecres 25 de maig, el restaurant Binicomprat va acollir la cerimònia de Graduació de Batxillerat  dels 50 alumnes de la promoció 2014-2016.

 

L’emotiu acte, presidit pel titular Don Antoni Ribot Rosselló, va reunir a famílies, l’alumnat i el personal del Col·legi Sant Antoni Abat que varen poder gaudir de l’acte de graduació dels nostres protagonistes de la mà de les tutores Apol·lònia Munar i Maria Jesús Beltrán.

 

bat16_01

 

Les intervencions de la direcció es varen intercalar amb l’acte d’entrega de diplomes i reconeixement a l’excel·lència acadèmica i a l’esforç personal. A més, vàrem poder sentir les veus dels alumnes, representats per Margalida Bennásar i Carlota Chillarón, que amb paraules de Bécquer, ens varen mostrar que allò que va començar com un grup d’alumnes, ara és un grup d’amics.

 

Es va reconèixer, així, l’esforç i la superació dels joves durant la seva etapa al centre. Ara els tocarà preparar-se per afrontar nous reptes acadèmics o professionals; el que podem garantir, es que se’n van amb la motxilla plena de destreses, valors i amb la nostra estima, i que segur que tindran molt d’èxit en els seus projectes de futur.

 

bat16_02

 

Fa dos anys, aquesta promoció va assolir un rècord al nostre Centre, amb dotze alumnes premiats a l’Excel·lència Acadèmica pels seus resultats a ESO, i ara, torna a demostrar la seva progressió amb els 43 alumnes graduats que es presenten a les proves d’accés a l’Universitat, dels quals set es presentaran als Premis Extraordinaris de Batxillerat de les Illes Balears.

 

Desitgem molt d’èxit a tota la promoció 2014-2016.

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]