Visita a l'Institut d'Investigació Sanitària de Palma


Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat que cursen l'assignatura de Biologia, han visitat  l'Institut d'Investigació Sanitària de Palma (IdISPA), que es troba a l'hospital de Son Espases. 
Han pogut conèixer de primera mà, com es treballa en les diferents àrees d'investigació, així com els diferents professionals que hi fan feina.
     
idispa01    idispa02

 

La Dra. Dora Romaguera i el Dr. Javier Pierola ens han preparat una  visita guiada pels diferent departaments de microbiologia, neurociència, citometria, biobanc, microscipia, alimentació i salut; explicant en cadascun d'ells tota la tasca que realitzen diàriament.
El tractament d'ictus cerebral i malalties genètiques associades a l'aparició de demències, estudi i/o modificació d'antibiòtics, realització d’assajos clínics relacionats amb la nutrició entre moltes altres coses.

 
idispa03     idispa04

 

Pocs alumnes han tengut el privilegi d’entrar per primera vegada a les aules on es cursarà el 1r de Medicina de la Universitat de les Illes Balears.

Ha resultat una experiència molt enriquidora, motivadora i de gran ajuda pels nostres joves que necessiten orientar-se cap a uns estudis superiors.


Moltes gràcies a tots els professionals de l’IdISPA que han estat pendents de tots noltros i han contestat gustosament totes les preguntes realitzades.
Esperam poder tornar-hi en un futur no molt llunyà.

 

Veure publicació al Diario de Mallorca

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]