Debat a l'aula!

 

Un grup de 11 alumnes de 1r de Batxillerat, dividits ens dos equips, participa a la 1ª lliga de debat per alumnes de Batxillerat amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament del pensament crític dels nostres alumnes.

El grup de joves, recolzats i ajudats per tots els alumnes i professorat del seu curs de Batxillerat, han portat a terme la preparació en estratègies d’Aprenentatge Basat en Problemes i de treball cooperatiu; desenvolupant competències en comunicació, socialització, interacció i autonomia, perfeccionant a la vegada habilitats de treball en equip, investigació, anàlisi de la informació i avaluació crítica.

 

Estam molt il·lusionats amb el projecte. Vos hi esperam! 

 

debat01    debat02

 

A la web www.debateenelaula.es podreu trobar tota la informació. A continuació vos adjuntam el calendari per si estau interessats en assistir.

 

debat03

 

debat04 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]