Universitat de Vic 

El passat mes de gener, la Universitat Catalana de Vic va fer una presentació per informar-nos dels serveis universitaris que ofereix i forma part de les activitats adreçades a orientar-nos en el nostre futur professional com alumnes de Batxillerat.

 

La Universitat de Vic és de titularitat pública amb una gestió privada que actualment ofereix 27 graus, 14 màsters i set programes de doctorat. La localitat de Vic està situada a una hora i mitja de Barcelona i disposa de molt bones comunicacions, de dos campus universitaris i de tres residències per a estudiants. També compta amb nombrosos pisos disponibles per llogar als estudiants i de la possibilitat d’acollir-se al programa “Viure i conviure”, que ofereix allotjament gratuït amb persones majors que necessiten només una mica de companyia.

Aquesta universitat també manté convenis amb més de 120 universitats estrangeres i un ample sistema de beques adaptades a les necessitats personals com, per exemple, una que t’ofereix treball a mitja jornada al campus universitari per tal d’ajudar els universitaris en les seves despeses.

 

uvic

 

Va ser una xerrada molt interessant amb la participació d’una mallorquina que actualment estudia a Vic Comunicació Audiovisual. Ara bé, mentre pensam en el nostre futur no podem oblidar el present, i per damunt de tot, el nostre objectiu per enguany: aprovar el curs i poder accedir a la selectivitat.

Isabel Alomar Sureda

2n B Batxillerat

 

Trets identificatius

Els Col·legis Diocesans, seguint una rica tradició, responen al compromís de l’Església en l’educació dels més joves, que sap que “l’esdevenidor de la humanitat es troba a les mans dels qui són capaços de transmetre, a les generacions futures, raons per viure i esperar”

[seguiu llegint]